مریم رهبر؛ فریبا عسکریان؛ حسین راغفر؛ مرجان صفاری
چکیده
هدف: هدف تحقیق حاضر طراحی مدل سیستم توسعه استعداد ورزشی در ایران بود.روششناسی: در این پژوهش از روش تحقیق کیفی و مبتنی بر تئوری داده بنیاد استفاده شد. برای گردآوری اطلاعات از نمونهگیری گلولهبرفی و مصاحبههای نیمه ساختاریافته با 16 نفر از نخبگان آگاه به موضوع استفاده شد. دادههای به دست آمده، به روش کدگذاری نظریه مبنایی با رویکرد ...
بیشتر
هدف: هدف تحقیق حاضر طراحی مدل سیستم توسعه استعداد ورزشی در ایران بود.روششناسی: در این پژوهش از روش تحقیق کیفی و مبتنی بر تئوری داده بنیاد استفاده شد. برای گردآوری اطلاعات از نمونهگیری گلولهبرفی و مصاحبههای نیمه ساختاریافته با 16 نفر از نخبگان آگاه به موضوع استفاده شد. دادههای به دست آمده، به روش کدگذاری نظریه مبنایی با رویکرد ساختگرا که توسط چارمز (2006) معرفی شده است، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. به این ترتیب کدگذاری در دو مرحله کدگذاری اولیه و متمرکز انجام شد. سپس از کدگذاری نظری برای فرم بخشیدن به کدهای متمرکز استفاده شد. بازرسی ادواری اطلاعات و کدهای به دست آمده به جهت اطمینان از صحت آنها توسط محقق انجام گرفت.یافتهها: یافتههای پژوهش نشان میدهد مدل سیستم توسعه استعداد ورزشی در ایران دارای چهار بخش ورودی (منابع انسانی متخصص، منابع مالی و منابع زیرساختی)، پردازش (چهار فرآیند شامل مدیریت استعداد، رقابت، آموزش، رویکرد علمی و سه دسته الزامات شامل حمایت استعداد، ساختار کارآمد، هماهنگی و ارتباطات نهادی)، خروجی (کسب موفقیتهای ملی و بینالمللی، توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای، کسب نتایج مالی و تشکیل خزانه استعداد) و بازخور (نظام کنترل و ارزیابی) میباشد.نتیجهگیری: برای پیادهسازی سیستم توسعه استعداد در ورزش کشور 15 فاکتور کلیدی در قالب چهار حلقه سیستم باید مورد نظر قرار گیرد. درک اهمیت هریک از این حلقهها تا حدی مهم است که با ایجاد کوچکترین مشکل در هر یک از آنها، حلقههای دیگر هم دچار مشکل خواهد شد.
مریم رهبر؛ ژاله معماری؛ محمد اصغری جعفرآبادی
دوره 4، شماره 1 ، خرداد 1394، ، صفحه 119-146
چکیده
هدف: هدف از انجام این پژوهش شناسایی عوامل و مدلسازی روابط میان ادراک تا توجه انحصاری مشتریان وفادار مجموعه ورزشی انقلاب تهران بود.
روششناسی: پژوهش بهروش توصیفی- پیمایشی انجام شد. نمونهها شامل 354 تن از مشتریان مجموعههای ورزشی انقلاب تهران در سال 91 بودند. ابزار پژوهش پرسشنامه محقق ساختهای با 55 سؤال بود. پایایی پرسشنامه بر اساس ...
بیشتر
هدف: هدف از انجام این پژوهش شناسایی عوامل و مدلسازی روابط میان ادراک تا توجه انحصاری مشتریان وفادار مجموعه ورزشی انقلاب تهران بود.
روششناسی: پژوهش بهروش توصیفی- پیمایشی انجام شد. نمونهها شامل 354 تن از مشتریان مجموعههای ورزشی انقلاب تهران در سال 91 بودند. ابزار پژوهش پرسشنامه محقق ساختهای با 55 سؤال بود. پایایی پرسشنامه بر اساس آلفای کرونباخ معادل 95/0 به دست آمد (01/0 P<). برای تجزیه و تحلیل دادهها با استفاده از نرمافزارهای LISREL برای تعیین معادلات ساختاری وspss برای آزمونهای ANOVA و همبستگی، در سطح معنیداری 05/0 استفاده شد.
یافتهها: در مدل پیشنهادی، کیفیت خدمات، عدالت ادراکشده و ریسک ادراکشده با ضرایب تأثیر (31/0)، (0068/0) و (0068/0) بهطور مستقیم بر وفاداری تأثیر میگذارند. همچنین کیفیت خدمات بهطور غیرمستقیم و به ترتیب با ضرایب تأثیر (70/0) بر رضایت و (52/0) بر ارزش تأثیر میگذارد. رضایت با ضریب تأثیر (44/0) بر وفاداری، ارزش با ضرایب تأثیر (39/0) بر اعتماد و (028/0) بر وفاداری، و اعتماد با ضریب تأثیر (11/0) بر وفاداری اثر میگذارند. همچنین عدالت ادراکشده بهطور غیرمستقیم با ضرایب تأثیر (52/0) بر اعتماد و (17/0) بر رضایت و (24/0) بر ارزش اثر دارد. رضایت و اعتماد به ترتیب با ضرایب تأثیر (25/0) و (13/0) بر فاکتورهای موقعیتی نقش دارند. فاکتورهای موقعیتی با ضریب تأثیر (057/0) بر وفاداری اثرگذار است. ریسک ادراکشده رابطه معناداری با وفاداری نشان نداد.
نتیجهگیری: کیفیت خدمات و عدالت ادراکشده نقش پررنگی در شکلگیری وفاداری و بهرهمندی سازمان از نتایج آن دارد؛ لیکن توجه کافی بر ارزش به عنوان یک عامل میانجی از موارد پیشنهادی مدل بود.